La famosa actriu catalana Àgata Roca, de 53 anys, ha denunciat al seu compte Instagram un presumpte cas de racisme a la famosa discoteca Carpes Titus de Badalona, on assegura que no van deixar entrar a la seva neboda pel simple fet de ser negra. "Quan abaixis dos tons de pell et deixarem entrar", assegura que va dir el porter a la jove de 18 anys.

El presumpte cas de racisme ha passat a la discoteca Carpes Titus de Badalona

Segons explica ella mateixa al seu compte d'Instagram, tot va començar el divendres a la nit quan la seva neboda, natural de Madagascar, va sortir amb les seves amigues a Carpes Titus de Badalona (Barcelonès).

En total, eren tres i, les seves dues amigues van entrar, però, presumptament, quan li va tocar entrar a la seva neboda, el porter no la va deixar entrar sota un pretext racista: "Quan abaixis  dos tons de pell et deixarem entrar", unes paraules que han causat gran indignació a tot arreu.

"Cuando bajes dos tonos de piel te dejaremos entrar"

"Ahir, dia 29 d'octubre del 2021, la meva neboda de 18 anys, originària de Madagascar, va anar a la discoteca Carpes Titus de Badalona amb dues amigues. Les amigues van entrar primer i quan li va tocar entrar a ella, el porter de seguretat li va dir: 'cuando bajes dos tonos de piel te dejaremos entrar'. Les amigues, evidentment, quan van veure que no la deixaven entrar van sortir. Això va ser així tal qual ho he explicat. Això no és cap broma, això va ser tal qual. Ahir a la nit. Es pot fer alguna cosa si us plau?", comenta indignada Àgata Roca al seu compte d'Instagram.

Àgata Roca / Instagram gataroca

Àgata Roca ha denunciat al seu compte d'Instagram un presumpte cas de racisme a la famosa discoteca Carpes Titus de Badalona (Barcelonès): assegura que no van deixar passar la seva neboda per ser negra  / Instagram gataroca

La publicació ha corregut com la pólvora a les xarxes socials i tothom ha mostrat el seu suport cap a la neboda d'Àgata Roca, que de moment no ha presentat denuncia als Mossos d'Esquadra. La publicació s'ha emplenat de comentaris de diferents persones que expliquen que no és la primera vegada que hi ha una situació de racisme en aquesta discoteca i animant-la a denunciar. 

Els Mossos d'Esquadra li aconsellen denunciar els fets

"Bona tarda, Àgata, davant d'aquestes conductes intolerables aconsellem denunciar. Si no ho heu fet, podeu sol·licitar cita prèvia per posar denúncia a la comissaria que millor us vagi i us ajudarem en el que calgui. Moltes gràcies", expliquen els Mossos d'Esquadra a la foto compartida per l'actriu catalana.

El responsable de la discoteca posa en dubte la versió de l'Àgata Roca

No obstant això, Ramón Fonollà, el responsable de Titus Carpes Badalona ha fet unes declaracions a Catalunya Ràdio posant en dubte la veracitat del relat i ha criticat que la família els hagi denunciat a les xarxes socials abans de posar-se en contacte amb ells. També ha posat a la seva disposició la gravació de les càmeres de seguretat per esclarir què va passar.