Aquest dimecres moria la famosa youtuber de 15 anys Adalia Rose, la nena que va inspirar la pel·lícula El curioso caso de Benjamin Button i que patia la síndrome d'Hutchinson-Gilford. Així ho ha comunicat la seva família a les xarxes socials i la notícia ja és tan viral com ho va ser la seva història en vida.

Mor l'influencer Adalia Rose

Es deia Adalia Rose Williams, tenia 15 anys i als tres mesos de néixer li van diagnosticar una malaltia rara, la síndrome d'Hutchinson-Gilford.

També coneguda com a progèria, aquesta síndrome és un trastorn genètic que accelera l'envelliment dels nens, que en els primers dos anys ja mostren símptomes com la pèrdua del cabell i creixement lent.

L'esperança de vida per a les persones diagnosticades amb aquesta malaltia és d'uns 13 anys, que l'Adalia havia superat ja feia dos. Malgrat no tenir cura, hi ha esperances per tractar-lo i l'adolescent ha aconseguit viure la seva curta existència amb la millor atenció.

La nena que va inspirar 'El curioso caso de Benjamin Button'

A més, va tenir l'oportunitat de mostrar una realitat tan complicada com la seva d'una forma massiva a les xarxes socials i en YouTube. Es va convertir en influencer explicant el seu dia a dia, amb més de 400.000 seguidors a Instagram i gairebé 3 milions de persones subscrites al seu canal de YouTube.

Adalia Rose / RRSS

Adalia Rose / RRSS

L'encarregada de comunicar la notícia ha estat la mateixa família, que ha utilitzat el seu perfil d'Instagram per fer-ho, publicant una foto de l'adolescent acompanyada d'un emotiu text: "Aquest 12 de gener, a les 7 de la tarda, Adalia Rose Williams va ser alliberada d'aquest món. Va arribar a ell silenciosament, així com el va deixar, però la seva vida va estar lluny de ser irrellevant. Va aconseguir arribar a milions de persones i va deixar una gran empremta en les persones que la van conèixer. Ara ja no pateix el dolor i està ballant amb tota la música que adora. Realment desitgem que no fos la nostra realitat, però desgraciadament ho és".

La seva família de dol, dona les gràcies i s'acomiada

El missatge també ha inclòs paraules d'agraïment per a les persones properes i admiradores de l'Adalia: "Volem donar les gràcies a tots els que la van estimar i van donar suport. Gràcies als seus doctors i infermeres que van treballar durant anys per mantenir-la sana. La família voldria ara passar aquest moment de dol per la gran pèrdua en privat".

Davant de la notícia, la consternació ha estat massiva, amb centenars de missatges de suport i mostres d'afecte cap als seus éssers estimats, acompanyant-los en el sentiment en un moment tan dur.

Va superar l'esperança de vida de la seva malaltia dos anys

L'excepcional influencer no només va inspirar als seus seguidors a través del seu contingut a les xarxes socials, sinó que també va inspirar la pel·lícula protagonitzada per Brad Pitt, El curioso caso de Benjamin Button.

Al film, l'actor interpreta un home que naixia amb el cos d'una persona anciana de 80 anys i, amb el pas del temps, anava rejovenint en lloc d'envellint físicament, malgrat que el seu cervell patia malalties pròpies de persones grans com l'Alzheimer.

Encara que la síndrome d'Hutchinson-Gilford que patia l'Adalia no funcionava així exactament, sí que va ser la seva història la que va inspirar la pel·lícula guardonada amb dos premis Oscar.