El conductor d'un cotxe mor en un accident de trànsit als Túnels de Vallvidrera de Barcelona (Barcelonès) aquest diumenge.

Accident de trànsit als Túnels de Vallvidrera

Els fets han passat aquest diumenge al quilòmetre 3 de la carretera C-16, als Túnels de Vallvidrera, a l'altura de Barcelona. Els Mossos d'Esquadra han rebut rebre l'avís a les 20:48, segons informa el Servei Català de Trànsit.

La víctima mortal és un veí de Sant Cugat

Per causes que encara s’estan investigant, van xocar frontalment dos cotxes a l’interior dels Túnels de Vallvidrera. A conseqüència de l’accident va morir el conductor d’un dels vehicles, J.V.R., de 57 anys i veí de Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental). A més, dues persones van resultar ferides menys greus i van ser traslladades a l’hospital Clínic i a la Clínica Platon i una altra persona va ser atesa, però va rebre l’alta in situ.

Carretera tallada als dos sentits de la via

Arran de la incidència, que va obligar a tallar la via en els dos sentits, es van activar cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, Bombers de Barcelona i quatre unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Ambulancia SEM / Carles Palacio

Un home mor en un accident de trànsit als Túnels de Vallvidrera de Barcelona (Barcelonès) / Carles Palacio

Moren 38 persones a la xarxa viària de Catalunya

Amb aquesta víctima, són 38 les persones que han mort en accidents de trànsit aquest 2021 a la xarxa viària interurbana de Catalunya, segons les dades provisionals del Servei Català de Trànsit.

Accident mortal a Mataró

Malauradament, aquest no ha estat l'únic accident de trànsit aquest cap de setmana i, de fet, aquest dissabte a la matinada, el conductor d’un ciclomotor va morir en una sortida de via a l’N-II a Mataró (Maresme). Per causes que encara s’estan investigant, un ciclomotor va sortir de la via.

A conseqüència de l’accident, el conductor i únic ocupant del vehicle  va resultar ferit crític i va ser traslladat a l’hospital Germans Trias i Pujol de Badalona (Barcelonès), on posteriorment va morir​.