Primer accident de trànsit mortal de Setmana Santa: un home ha mort en un xoc frontal a Sant Joan de Vilatorrada (Bages).

Accident de trànsit mortal a la C-55

El conductor d’un cotxe ha mort en un xoc frontal a la C-55 a Sant Joan de Vilatorrada (Bages) aquest divendres 2 d'abril al punt quilomètric 38 de la carretera C-55. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 17:55, segons informa el Servei Català de Trànsit.

Mor per un xoc frontal amb un altre cotxe

Per causes que encara s’estan investigant, s’ha produït una col·lisió frontal entre dos cotxes. A causa de l’accident, un dels conductors ha resultat ferit molt greu i ha sigut traslladat a l’hospital de Manresa (Bages) on posteriorment ha mort. L’altre conductor ha resultat ferit lleu.

Carretera completament tallada

Arran de la incidència, que ha obligat a tallar totalment la via, s’han activat activar quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques.

Ambulancia SEM / Carles Palacio

Un home mor en un accident de trànsit a la C-55 a l'altura de Sant Joan de Vilatorrada (Bages) / Carles Palacio

Primer accident mortal de Setmana Santa

Amb aquesta víctima, són 19 les persones que han mort en accidents de trànsit a la xarxa viària interurbana de Catalunya aquest 2021.  El cas d'aquest conductor és el del primer accident de trànsit mortal de la Setmana Santa d'aquest any.