Dues persones han mort aquest dilluns al matí en un accident de trànsit a Artesa de Lleida (Segrià).

Accident de trànsit mortal a Artesa de Lleida

Els fets han passat aquest dilluns al matí a la carretera L-702, al punt quilomètric 6, a l'altura d'Artesa de Lleida. Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís a les 8:05, segons informa el Servei Català de Trànsit.

Xoc frontal entre un cotxe i una furgoneta

Per causes que encara s’estan investigant, s’ha produït un xoc frontal entre un cotxe i una furgoneta i els dos vehicles s’han incendiat. A conseqüència de l’accident, han mort els dos ocupants del turisme. El conductor de la furgoneta ha resultat ferit en estat greu i l’han traslladat a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida.

Carretera tallada en tots dos sentits

Arran de la incidència, s’han activat quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i cinc ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).  Quant a l’afectació viària, la carretera L-702 està tallada en els dos sentits de la marxa.

Bombers Generalitat / Carles Palacio

Dues persones moren en un accident de trànsit a Artesa de Lleida (Segrià) / Carles Palacio

Moren 33 persones en accidents de trànsit aquest 2021

Amb aquestes dues víctimes, són 33 les persones que han mort en accidents de trànsits aquest 2021 a la xarxa viària interurbana de Catalunya, segons les dades provisionals del Servei Català de Trànsit.

Un matrimoni mor atropellat a Roses

Malauradament, aquest no ha estat l'únic cas d'accident de trànsit mortal en els darrers dies i, de fet, aquest dissabte, un matrimoni va morir atropellat mentre creuava un pas de vianants a Roses (Alt Empordà), fet que va causar gran commoció al municipi.