Per causes que encara s’estan investigant s'ha produït la sortida de via d’una motocicleta al punt quilomètric 51 de la C-32, a l’altura de Viladecans (Baix Llobregat), sentit Sant Boi. A conseqüència de l’accident, ha mort el conductor del vehicle.

Accident mortal a Viladecans

El Servei Català de Trànsit informa que aquesta nit s’ha registrat un sinistre viari mortal a Viladecans. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 01.36 h.

Ambulancia SEM / Carles Palacio

Ambulància SEM / Carles Palacio

Arran de la incidència s’han activat dues patrulles dels Mossos d’Esquadra, una dotació dels Bombers de la Generalitat i tres unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Un conductor mata una agent de l'ARRO dels Mossos d'Esquadra

Durant les últimes hores s'ha registrat un altre accident mortal al Baix Llobregat. Un conductor ha envaït el sentit contrari a la carretera BV-1201 en un revolt al terme municipal d'Abrera i ha xocat frontalment contra un altre vehicle, causant la mort d'una dona de 43 anys. El conductor ha donat positiu en marihuana i la morta era Loli A.G., una agent de l'ARRO dels Mossos d'Esquadra de la regió policial MetroSud. Estava fora de servei, tornant a casa després de la seva jornada laboral.

Amb aquestes víctimes, són 46 les persones que han mort en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya.