La Policia Foral ha detingut a la localitat navarresa de Cintruénigo a un home com a presumpte responsable de delictes de violència de gènere i temptativa d'homicidi, després d'accidentar voluntàriament el seu cotxe quan viatjava amb la seva dona. S'ha decretat el seu ingrés a la presó.

S'estavella tractant de matar la seva dona

Els fets es van produir en un sinistre ocorregut al quilòmetre 1 de la NA-6801 (Cintrúenigo, polígon industrial), on una furgoneta va xocar violentament contra un arbre, patint greus danys.

La dona, que viatjava de copilot, va sortir a demanar ajuda i va ser recollida per un home que la va traslladar al centre de salut, des d'on va ser derivada a l'hospital Reina Sofia pel seu estat de pànic i ferides lleus, segons ha informat la Policia Foral en una nota, recull Europa Press.

Manilles|Esposes / Mossos d'Esquadra

Manilles / Mossos d'Esquadra

Fins al lloc es va traslladar una patrulla de la Policia Municipal de la localitat, que va sol·licitar presència d'una altra de trànsit de la Policia Foral per fer diligències per danys i derivar l'esdeveniment per a investigació un equip de policia judicial de Tudela.

Ingrés a presó

Una vegada conegudes les circumstàncies i després de recollir-se la denúncia de la víctima -que va declarar haver estat un accident provocat i sol·licitava una ordre de protecció- es va detenir el conductor del vehicle, que va ser traslladat a comissaria per continuar la investigació que es va plasmar en el corresponent atestat.

Una vegada finalitzades les diligències el detingut va passar a disposició judicial dimarts a Tudela, des d'on es va decretar el seu ingrés a la presó de Pamplona per temptativa d'homicidi.