Per causes que encara s’estan investigant una furgoneta i un camió han topat frontalment a Corbins. Com a conseqüència de l’accident, ha mort el conductor de la furgoneta i el del camió ha resultat ferit menys greu i ha estat traslladat a l’Hospital Arnau de Vilanova. 

Accident mortal al Segrià

El Servei Català de Trànsit informa que aquest migdia s’ha registrat un sinistre viari mortal al punt quilomètric 151 de la C-12, a l’altura de Corbins (Segrià), en sentit Lleida. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 14.06 h.

Ambulancia SEM / Carles Palacio

Ambulancia SEM / Carles Palacio

Arran de la incidència s’han activat dues patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Quant a l’afectació viària, s’està fent pas alternatiu.

Amb aquesta víctima, són 43 les persones que han mort en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

Mor un conductor en xocar contra una rotonda a Tarragona

Un conductor ha mort aquest diumenge a la nit en un accident de trànsit a la carretera T-11 a Tarragona, en concret a la rotonda del polígon comercial de les Gavarres. Segons informen fonts del Servei Català de Trànsit, per causes que encara s'estan investigant, l'home, que circulava des de Reus en direcció a Tarragona, va sortir de la calçada, va estimbar el vehicle contra el mur de ciment i va acabar bolcant en un lateral de la rotonda. La víctima és un home de 40 anys, veí de la Pobla de Montornès (Tarragonès).