Els arbres de Nadal reflecteixen el 2020 amb els ornaments més originals. Des d'angelets fets amb mascaretes fins a boles fetes amb paper higiènic. El recull de fotos s'ha fet viral a les xarxes socials.

Ornaments inspirats en la Covid

Twitter és sempre una font d'inspiració i un lloc on compartir les coses més originals. Fem un recull dels usuaris amb els ornaments inspirats en la Covid més originals.

1. Els més subtils han substituït les tradicionals boles de colors per figuretes del coronavirus vist des de microscopi. Aquest és el resultat.

Adorno covid  Twitter / @fortavat

Twitter / @fortavat

2. Aquest usuari ha decidit fer servir el paper higiènic que sobrava de les compres massives d'aquest producte durant la quarantena per crear un arbre 100% preparat per la nova onada.

Árbol papel higiénico mascarilla / Twitter @chains ou812

Twitter / @chains ou812

3. En la mateixa línia d'ironia sobre les compres de paper higiènic, les xarxes s'han omplert d'ornaments que fan referència a aquest objecte de primeríssima necessitat que ens ha acompanyat durant aquest any.

Adorno papel higiénico / Twitter @luxcompanionash

Twitter / @luxcompanionash

4. Un altre bé de primera necessitat, la nostra estimada mascareta, tampoc podia faltar a l'arbre, i els més manyosos han fabricat figuretes com aquesta per penjar.

Adorno ángel mascarilla / Twitter @abeermckenzie

 Twitter / @abeermckenzie

5. Molts han acabat l'any ben farts de mascareta, confinaments i distància social. Així ho mostren al món a través del seu arbre.

Adorno perro caca 2020 / Twitter @paoglez01

Twitter / @paoglez01

6. Els que també estan farts, però són una mica menys escatològics, han penjat aquest abocador en flames per mostrar també el seu odi.

Adorno 2020 quemar / Twitter @jennifervides

Twitter / @jennifervides

7. D'altres, d'una forma més irònica, han fet referència a les aplicacions per puntuar restaurants i experiències i "no recomanen el 2020".

Adorno 2020 not recommend / Twitter @ silvervale

Twitter / @silvervale 

8. Una de les novetats del 2020 més esteses ha estat el teletreball i les classes telemàtiques, i aquesta foto mostra una de les frases més famoses a les videoconferències: "crec que estàs silenciat".

Adorno teletrabajo mute / Twitter @shermanjeff

Twitter / @shermanjeff

9. I per resumir aquest any, un altre usuari ha penjat aquest ornament que recull una mica les coses més importants del 2020. Rentar-se les mans, distància de dos metres, aplanar la corba, no sortir de casa, etc.

Adorno 2020 resumen / Twitter @albandozi

Twitter / @albandozi

10. L'últim ornament d'aquest recull fa referència a l'esperança mundial en l'efectivitat de la vacuna, que es començarà a distribuir aviat i de la que s'esperen grans coses.

Adorno vacuna covid / Twitter @elzo

Twitter / @elzo

Trucs per embolicar regals de Nadal

D'altres fenòmens virals nadalencs han estat els trucs per embolicar sense cinta adhesiva o amb molt poc paper. Les xarxes socials en aquest any de pandèmia han sigut molt bones aliades per trobar tota classe d'informació, idees per ornaments i decoració, i trucs per als menys hàbils.