En el sorteig de l'Euromillones d'aquest dimarts, 10 de novembre, el premi especial d'El Millón ha recaigut en un afortunat o afortunada de Guetaria (Guipúscoa). No hi ha hagut guanyadors de primera categoria.

La combinació guanyadora

La combinació guanyadora del sorteig de l'Euromillones celebrat aquest dimarts, 10 de novembre, ha estat formada pels números 3, 19, 29, 32 i 38. Les estrelles han estat el 12 i el 5. La recaptació ha ascendit a 42.895.661,60 euros.

Euromilions dimarts 10 de novembre / Loteries i Apostes de l'Estat

En el sorteig de l'Euromillones d'aquest dimarts no s'ha registrat cap guanyador de primera categoria / Lotería y Apuestas del Estado

Sense guanyadors de primera

El sorteig s'ha saldat sense que s'hagi registrat cap guanyador de primera categoria (cinc números i dues estrelles), per la qual cosa en el pròxim sorteig es posarà en joc un fons garantit de 64 milions d'euros.

Dos guanyadors de segona

Sí que s'han comptabilitzat dos guanyadors de segona categoria (cinc números i una estrella), que han estat validats a l'Administració de Loteries número 1 de Santoña (Cantabria) i a través del canal oficial d'internet Loterías y Apuestas del Estado. Cadascun d'ells cobrarà 279.894,19 euros.

Sorteig Euromilions / RTVE_Loterías i Apostes de l'Estat

En el sorteig de l'Euromillones d'aquest dimarts hi ha dos guanyadors de segona categoria i la butlleta guanyadora del premi d'El Millón ha estat segellada aGuetaria / Loterías y Apuestas del Estado

El premi d'El Millón

La butlleta guanyadora d'El Millón, amb codi GNL69152, ha estat validada al Despatx Receptor número 66.960 de Guetaria (Guipúscoa).