El sorteig de l'Euromillones d'aquest divendres ha deixat un nou milionari i el pot ha pujat a 41 milions d'euros.

Combinació guanyadora de l'Euromillones

La combinació guanyadora del sorteig de l'Euromillones celebrat aquest divendres, 18 de desembre, ha estat formada pels números 2, 3, 13, 17, 21. Les estrelles han estat el 7 i el 8. La recaptació ha ascendit a 58.932.506,60 euros i no s'ha registrat cap butlleta encertant de primera categoria.

Sorteo Euromillones / RTVE_Loterías y Apuestas del Estado

El sorteig de l'Euromillones ha deixat dos premis a València i el pot ha pujat a 41 milions d'euros / RTVE_Loterías y Apuestas del Estado

A Espanya s'ha comptabilitzat un encertant de segona categoria (cinc encerts i una estrella), que la seva butlleta ha estat validada a l'Administració de Loteries número 6 de Xàtiva (València). El seu propietari cobrarà 192.267,30 euros.

'El Millón'

La butlleta encertant d'"El Millón", amb codi JBR42859, ha estat validat a l'Administració de Loteries número 1 de Sa Pobla de Valbona (València). El seu propietari cobrarà un milió d'euros.

Pot de 41 milions d'euros

En el sorteig d'aquest divendres no s'ha registrat cap butlleta encertant de primera categoria (cinc encerts i dues estrelles), per la qual cosa en el pròxim sorteig de l'Euromillones es posarà en joc un pot de 41 milions d'euros.