Ignasi Noguer

Ignasi Noguer (EC)

Ignasi Noguer Vivas. Nascut al Masnou el 21 de gener de 1983. Llicenciat en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona i especialitzat en esports. Va iniciar la seva carrera professional fa 17 anys, a la desapareguda revista Don Balón. Després va estar un any a la productora de televisió Uno Treinta Noticias, realitzant peces informatives per a Canal Sur Televisión. El 2007 comença a treballar al diari El 9 Esportiu, que posteriorment passarà a anomenar-se L'Esportiu de Catalunya. A més, també col·labora amb el setmanari Gol, realitzant la informació referent al Barça i al futbol internacional i amb el qual cobrirà les finals de la Champions de 2010 i 2011. 

Després de dos anys cobrint per a L'Esportiu l'actualitat del futbol català, passa a la secció Barça, on s’hi estarà 9 anys, en els quals viatjarà com a enviat especial a desenes de partits per Espanya i per Europa, cobrirà dues gales de la Pilota d'Or, a Zuric, i l'Eurocopa de futbol de l'any 2012, celebrada a Polònia i Ucraïna.

El 2019 torna a vincular-se amb el món de la televisió, treballant a MTVision, empresa encarregada dels grafismes de Gol TV, canal de Mediapro.

A finals de l'estiu de 2020 comença la seva vinculació amb ElNacional.cat. Durant dos mesos cobreix la informació de successos per al El Caso i, a l'octubre, passa a la secció d'Esports.