El vídeo d'una perillosa serp empassant-se un ratolí s'ha fet viral a les xarxes socials.

Una serp s'empassa un ratolí

Les serps són animals molt perillosos i, moltes vegades s'alimenten de petits animals. Aquest tipus de rèptil és capaç de devorar les seves preses menjant-les totes senceres i els ratolins són tot un manjar per elles. De fet, moltes vegades els donen rosegadors, ja que són un dels seus plats preferits.

En aquest vídeo, que ha corregut com la pólvora a les xarxes socials, es pot veure una capsa plena de ratolins que es mouen com si res. El que no saben aquests animals és que just a sobre seu hi ha una serp famolenca esperant el moment per atacar.

Alguns dels rosegadors, que sí que s'han adonat de la presència del rèptil, se'l miren amb curiositat, ja que no són conscients del perill que suposa per ells i, de cop i volta, la serp es decanta per una de les seves preses i ataca al ratolí, matant-lo d'una sola mossegada.

Ratones / Archivo

Els ratolins són un dels plats preferits de les serps / Arxiu

Una dona lluita contra una serp pitó

No és el primer cop que una serp protagonitza un vídeo viral. De fet, fa dues setmanes es va fer viral el vídeo d'una dona que lluitava amb totes les seves forces per salvar el seu gos, que estava en perill, ja que una enorme serp pitó se'l volia menjar.