Un home de 43 anys es va aprofitar de l'estat d'embriaguesa d'una noia discapacitada per violar-la al seient posterior d'un cotxe a Tarragona. L'Audiència Provincial de Tarragona ha considerat provat que l'acusat va fer xantatge a la jove de 18 anys per emborratxar-la i així poder abusar d'ella l'abril de 2017, segons avança el Diari de Tarragona. El violador ha estat condemnat a set anys de presó i al pagament d'una indemnització a la víctima de 6.000 euros.

Coneguts

Els fets van tenir lloc la nit del 30 d'abril de 2017, quan la noia de 18 anys va decidir sortir a prendre unes copes amb una amiga de 13 anys i altres coneguts. El grup va anar a un bar on es van trobar amb l'acusat, que havia estat la parella de l'àvia d'una de les joves. L'home -de 43 anys i nacionalitat romanesa- va insistir a convidar la víctima i la seva amiga menor d'edat a begudes alcohòliques de forma insistent, segons el mateix mitjà.

Vòmits

Part del grup va decidir llavors continuar la festa en un local de la població veïna de Salou. El condemnat va continuar convidant a copes i va arribar a fer xantatge a les joves amb no portar-les de tornada a casa si no continuaven prenent tot el que el els demanava a la barra. La nit es va allargar fins a les dues de la matinada, quan les quatre persones del grup que quedaven es van disposar a tornar a casa.

Va arribar a fer xantatge a les joves amb no portar-les de tornada a casa

Al camí de tornada, la víctima es va col·locar al seient del darrere del cotxe juntament amb l'acusat. Durant el trajecte, la jove discapacitada va vomitar en diverses ocasions a causa de l'alcohol ingerit. Segons el veredicte del tribunal, l'home es va aprofitar que la noia no tenia capacitat de reacció pel seu estat d'embriaguesa per violar-la. Els crits de dolor de la víctima van alertar la seva amiga de 13 anys, que li va recriminar a l'acusat el seu comportament.

Inversemblants

Al judici, l'agressor no va reconèixer els fets pels quals havia estat imputat i va assegurar que ella va ser qui se li va insinuar. A més, l'home va negar haver-la tocat i va assenyalar que únicament li va posar saliva a la roba per treure-li una taca, manifestacions que el tribunal ha considerat "inversemblants", com recull el mateix mitjà. L'acusat ha estat condemnat set anys de presó i al pagament d'una indemnització a la víctima de 6.000 euros.