Un jove britànic ha denunciat un hotel de Magaluf per les lesions que va patir després de caure mentre feia balconing. El turista al·legava que per culpa d'una relliscada a la zona de la piscina de l'allotjament s'havia fracturat la clavícula i almenys una costella. Segons avança el Diario de Mallorca, un vídeo compartit a través de les xarxes socials va revelar que tot formava part d'un pla per aconseguir que l'hotel li costegés al noi el car tractament mèdic.

Aterratge

Els fets van tenir lloc el passat dilluns 10 de juny en un dels allotjaments de la zona de Magaluf. Un jove que s'allotjava a l'hotel va decidir pujar a una barana i llançar-se des de l'alçària d'un primer pis amb la intenció d'aterrar sobre uns arbres. El salt no va sortir com havia planejat i el noi es va escórrer entre les branques i va acabar impactant violentament contra el terra. A causa del cop, el turista es va fracturar la clavícula i almenys una costella.

Amb l'objectiu que les despeses del costós tractament mèdic anessin a càrrec de l'allotjament, el jove va denunciar l'hotel i va assegurar que les seves lesions s'havien produït després d'una relliscada a la zona de la piscina. Segons el mateix mitjà, la factura de les cures que precisa el turista ascendeix a gairebé 37.000 euros.

Engany

Davant de la reclamació de l'hoste, l'hotel va posar el cas en mans d'una companyia d'assegurances perquè investigués la versemblança dels fets que relatava el noi. La investigació va donar amb un vídeo compartit a través de les xarxes socials en el qual es podia veure com el jove saltava des d'una barana de l'allotjament fins a la copa d'un arbre i acabava escorrent-se entre les branques i impactant contra el terra, on quedava malferit.

Amb les imatges com a prova, l'allotjament ha decidit denegar la reclamació del jove i no li pagarà el costós tractament mèdic després de la caiguda fent balconing.