C. va conèixer Ahmed Z. el 19 de gener de 2016 al voltant de l'estació de Sants de Barcelona. Aquesta noia tenia llavors 20 anys i tornava de visitar el seu pare a Madrid quan va agafar el taxi que conduïa l'home de nacionalitat pakistanesa. El que havia de ser un trajecte de tot just quinze minuts es va acabar allargant gairebé una hora. Quan la jove va abandonar el vehicle estava commocionada.

El cas ha arribat a l'Audiència Provincial de Barcelona tres anys més tard. L'Ahmed s'ha assegut aquesta setmana al banc dels acusats per un delicte d'agressió sexual. El taxista ha negat els fets i ha assegurat que va ser la noia la que li va demanar que fos el seu "nòvio" i que ell es va negar. El fiscal demana per a l'home una pena de vuit anys de presó.

Desorientat

L'incident va tenir lloc sobre dos quarts de vuit de la tarda del 19 de gener de 2016. C. acabava d'arribar a l'estació de Sants després de passar uns dies amb la seva família a Madrid. La noia va sortir de l'edifici principal i es va apropar fins al grup de taxis que estaven estacionats als voltants. Després de posar les maletes al maleter d'un dels vehicles es va asseure al seient del copilot.

L'Ahmed li va preguntar la destinació, però com no entenia el nom del carrer li va posar el GPS a les cames perquè ella mateixa posés l'adreça. El trajecte es va produir sense problemes. Ambdós van mantenir una conversa normal fins que C. va començar a indicar-li on volia anar, després de comprovar que l'home estava una mica desorientat i donava voltes.

Balda

Quan van arribar al carrer dels Cavallers, al barri de Pedralbes de Barcelona, la noia li va indicar on era el centre en el qual estava sent tractada. L'acusat va aturar el cotxe uns metres abans d'arribar a la destinació i li va preguntar a la jove si no es volia quedar una estona més, mentre tancava les portes del taxi amb balda.

En sentir com bloquejava la sortida del copilot i davant de la por del que li pogués fer l'home, la víctima va acceptar quedar-se una mica més mentre es fumava un cigarret. En un moment donat, l'Ahmed es va abalançar sobre C. i va començar a besar-la als llavis i al coll. La passatgera va provar de fer força cap enrere perquè el taxista deixés de tirar-se a sobre seu, sense èxit.

Commoció

L'imputat es va apartar de la jove i la va portar fins a la porta del centre, al número 37. Allà, ambdós van sortir del cotxe i quan la noia li va reclamar les maletes, l'home la va portar fins al seient posterior del vehicle. Una vegada dins, l'Ahmed es va tornar a abalançar sobre ella i va seguir besant-la i realitzant-li tocaments. C. estava commocionada per la situació i no era capaç de reaccionar.

Segons la víctima, l'Ahmed va aprofitar aquesta situació per baixar-li els pantalons i la roba interior i li va introduir els dits a la vagina diverses vegades. Quan l'acusat es disposava a penetrar-la, la noia li va suplicar que no ho fes perquè la podia deixar embarassada. L'home va desistir en el seu propòsit, però va continuar amb els tocaments.

Quan el conductor es va donar per satisfet va deixar sortir del vehicle la jove, li va treure les maletes del maleter i la va tornar a besar abans de pujar de nou al cotxe. Després d'explicar el succeït al personal del centre i a la seva família, C. va ser derivada a un hospital i va interposar la denúncia.

Solter o casat

"Em va preguntar si estava solter o casat i em va proposar si volia de ser el seu nòvio", ha assenyalat l'Ahmed davant del jutge de la secció número deu de l'Audiència de Barcelona. Segons la versió de l'acusat, ell li va dir que no podia ser la seva parella ja que l'acabava de conèixer i la víctima li va respondre que si no la trobava maca. Tanmateix, el taxista s'ho va repensar i durant els dies següents als fets la va trucar reiterades vegades -després que la jove li donés el seu número per por- perquè "mai no està de més conèixer-la millor".

La fiscalia considera l'home culpable d'un delicte d'agressió sexual i demana una condemna de vuit anys de presó. D'altra banda, l'advocat de l'acusat demana la seva absolució en entendre que l'Ahmed és innocent i que tot va ser una invenció de la jove.