Un home i una dona de Valladolid han estat condemnats a deu anys de presó per abusar del seu nadó, de tres mesos, i utilitzar-lo per gravar un vídeo pornogràfic. A la petita, a més, se li va detectar una intoxicació de cocaïna durant un examen mèdic.

A més de la pena de presó, el pare, D.V.C, de 32 anys, i la mare, N.R.G, de 25, hauran d'estar durant 13 anys allunyats de la nena i sense poder comunicar-se amb ella. 

L'home va intentar denunciar la dona per abusos i va acabar detingut també per possibles maltractaments

La policia va tenir coneixement dels fets quan l'home va intentar utilitzar el vídeo en la disputa per la custòdia del nadó després de la seva separació.

El pare va anar a una comissaria per denunciar la seva dona i va adjuntar les imatges sexuals on apareixien ella i la menuda. Tot i que després se'n va penedir i va intentar retirar la prova, els agents no li ho van permetre i van iniciar una investigació.

Dies després, la policia va detenir la mare, que va al·legar que havia estat l'home qui l'havia obligat a gravar el vídeo i va explicar que ho va fer per por que la maltractés. Per aquest motiu, l'home també va ser detingut.

Tocaments a la nena per satisfer els desitjos sexuals de l'home

Els acusats vivien en domicilis diferents, per la qual cosa solien fer videotrucades. En una d'aquestes, la mare va filmar-se mentre realitzava tocaments a la nena i el va compartir amb el pare perquè aquest "satisfés els seus desitjos sexuals". L'home, a més, va guardar el vídeo al seu telèfon mòbil.