El jutge ha decretat l'ingrés a presó del conductor que va atropellar mortalment a Marta, una nena de dos anys d'una família romanesa que viu a la barriada de La Punta (València). L'autor de l'atropellament, un romanès de 45 anys, conduïa una furgoneta i es va escapar del lloc dels fets. La policia el va detenir aquella mateixa nit.

El conductor, un romanès de 45 anys, va atropellar la nena amb la seva furgoneta i va fugir

 

La nena estava a casa amb la seva mare i un altre germà quan va sortir al carrer i va ser ferida greument. Els familiars van traslladar la petita a l'hospital de La Fe, però ja va ingressar morta.

Immediatament, la Policia va obrir una investigació per confirmar la causa de la mort de la menor i localitzar l'autor de l'atropellament. Hores després de l'accident, agents de la policia espanyola detenien a València el conductor de la furgoneta i intervenien el vehicle.

Els familiars van traslladar la petita a l'hospital de La Fe, però va ingressar morta

 

De moment es desconeix si el conductor té alguna relació familiar amb la nena. Segons informa el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat, el detingut s'enfronta a un delicte d'homicidi per imprudència.