Una dona de 52 anys anirà a la presó per drogar i robar, a Barcelona, dos homes que va conèixer a través de les xarxes socials a principis de desembre.

Dos robatoris amb violència i un delicte d'estafa

Els Mossos d'Esquadra van detenir el 28 de desembre a Barcelona una dona de 52 anys com a presumpta autora de dos robatoris amb violència i un delicte d’estafa amb targetes bancàries. L’arrestada, suposadament, introduïa substàncies sedants a la beguda de les víctimes per anul·lar la seva voluntat i robar les seves pertinences.

Copa de vino / Archivo

Una dona de 52 anys anirà a la presó per, presumptament, haver quedat amb dos homes que va conèixer en una web de cites, drogar-los i robar-lis / Arxiu

La investigació va començar a principis de desembre quan els Mossos van rebre la denúncia d’un home que explicava que havia contactat amb una dona a través d’una web de cites. Malgrat la insistència de la dona per anar casa de l’home finalment va concretar la cita en un hotel de Barcelona. Del que va passar després l’home només recorda que l’arrestada li va preparar una copa de vi, que va perdre el coneixement i que va ser objecte del robatori d’alguns efectes personals.

Drogava les seves víctimes

L’estat d’atordiment i sensació de mareig que tenia la víctima en recobrar els sentits va comportar que anés al metge. L’anàlisi d’orina que li van fer va donar com a resultat un positiu en benzodiazepines, fàrmacs que tenen efectes sedants o hipnòtics, entre d’altres. Posteriorment els Mossos van tenir coneixement d’un segon cas que presentava nombroses similituds amb el primer, tot i que en aquella ocasió els fets havien tingut lloc al domicili de la víctima.

Mossos Reus / ACN

Els Mossos d'Esquadra van detenir una dona de 52 anys per dos delictes de robatoris amb violència i un delicte d'estafa a Barcelona / ACN

Dona de 52 anys a la presó

El fet que en ambdós casos les víctimes no recordessin res del que havia passat abans del robatori va comportar que els investigadors treballessin amb la hipòtesi de la introducció d’alguna droga o fàrmac a la beguda per provocar la somnolència i la pèrdua dels sentits. A més, la descripció que els dos homes van donar de la dona era plenament coincident.

Després d’una exhaustiva investigació i a partir de les dades aportades per les persones denunciants i de la recerca de perfils a les xarxes socials  els agents van poder identificar i detenir la presumpta autora dels robatoris. La dona, amb diversos antecedents policials per delictes contra el patrimoni, va passar a disposició judicial i el jutge en va ordenar l’ingrés a presó.