Els responsables d'un zoo han d'indemnitzar amb més d'un milió d'euros a la família d'una noia de 19 anys que va morir a causa d'un atac d'un ós formiguer.

Mor atacada per un ós formiguer

La Melisa Noelia Casco era una noia de 19 anys que, l'any 2007, mentre treballava al zoo Florencio Varela de Buenos Aires va ser brutalment atacada per un ós formiguer. Tot va començar quan la Melisa es va apropar, sense l'uniforme de seguretat, a la gàbia del Ramón, un perillós ós formiguer.

Melisa Noelia Casco / Arxiu

Indemnitzen amb més d'un milió d'euros a la família d'una noia de 19 anys que va morir atacada per un ós formiguer / Arxiu

El que no imaginava la Melisa era donar-li menjar a l'animal li costaria la vida, ja que l'ós formiguer la va atacar brutalment, tot provocant-li greus ferides a tot el cos. Immediatament, la van ingressar a l'hospital on va acabar morint.

Melisa Noelia Casco

Els propietaris del zoo, al principi, es van desentendre completament i van dir que "s'havia exposat inadequadament sense l'autorització de la seva cap". No obstant això, la família de la Melisa no va tirar la tovallola en cap moment i van interposar una denúncia.

Melisa Noelia Casto / Arxiu

La Melisa Noelia Casco era una treballadora d'un zoo que va morir brutalment atacada per un ós formiguer / Arxiu

Zoo Florencio Varela

Després de 13 anys, per fi, aquest dimarts a la tarda ha sortit la sentència definitiva: els responsables del zoo han de pagar 101 milions de pesos argentins a la família de la jove, que són més d'un milió d'euros. Actualment, el zoo Florencio Varela està tancat, ja que es va acusar el seu propietari d'homicidi imprudent per la mort de la noia de 19 anys, tot i que més tard el van absoldre.

"Aquests actes generen esperança. És la primera vegada que un tribunal ens dona una resposta després de tants anys", explica Fernando Burlando, l'advocat de la família de la Melisa.