En Younes i la Rababe es van casar el 13 d'abril de 2016. Després del casament, l'home es va emportar la seva flamant esposa -ambdós de nacionalitat marroquina- a viure amb la seva família en un pis de Barberà el Vallès (Vallès Occidental). La convivència al domicili va ser un veritable infern per a aquesta noia, que aleshores tenia 21 anys. La Rababe vivia aïllada de l'exterior, patia constants agressions i vexacions i va ser violada per almenys tres membres de la família del seu marit.

El malson d'aquesta jove va acabar tres mesos després del matrimoni, quan al juliol es va decidir a deixar definitivament el pis i va denunciar els fets. El cas ha arribat a la secció 20 de l'Audiència de Barcelona aquest dimecres i en Younes s'ha assegut al banc dels acusats pels delictes de maltractaments, violència física i psíquica habitual, coaccions i agressió sexual continuada. El fiscal demana per a l'imputat 20 anys i 10 mesos de presó.

La noia no podia sortir del pis sola i només la deixaven comunicar-se amb els seus pares si algú de la família supervisava la conversa

Confinada

Totes les humiliacions i episodis de violència que va denunciar la Rababe van tenir lloc al pis que tenia la família d'en Younes al número 119 de la Ronda de Santa Maria de Barberà del Vallès. Durant els tres mesos que va estar a la casa, la jove no podia sortir de l'habitatge sola i presumptament només la deixaven comunicar-se amb els seus pares si algú de la família era present supervisant el contingut de la conversa.

Pare, fill i germà

Segons la fiscalia, aquest control que exercien el seu espòs i els familiars tenia l'objectiu de mantenir ocultes les constants humiliacions a què era sotmesa la Rababe. En diverses ocasions, el marit de la noia li va donar bufetades i almenys en dues ocasions li va clavar una puntada de peu al genoll i a la panxa. A més, l'home l'obligava a mantenir relacions sexuals sense preservatiu, que li van provocar lesions de diversa consideració.

La víctima va ser violada pel germà i el pare del seu marit

Tanmateix, en Younes no era l'únic que abusava de la Rababe. La jove també va denunciar que en alguna ocasió el germà del seu espòs l'havia violat i que fins i tot el pare d'ambdós l'havia agredit sexualment diverses vegades, intentant penetrar-la analment. Per evitar que la noia pogués explicar el que estava succeint, el seu marit li va trencar els seus dos mòbils i sempre que visitaven els pares de la víctima, algú de la família vigilava que no se n'anés de la llengua.

Perdó

A mitjans de maig, els pares de la Rababe es van presentar al domicili del seu gendre amb la policia després de no poder contactar amb la seva filla durant uns dies. Els Mossos d'Esquadra es van entrevistar amb la jove, que estava molt nerviosa i els va explicar algunes de les agressions que havia patit. Els agents la van convèncer per abandonar l'habitatge, encara que va acabar tornant al cap d'uns dies quan una representació de la família d'en Younes es va presentar a casa dels progenitors per demanar-li perdó i assegurar-li que no tornaria a passar.

Després d'una forta discussió i després que li rapessin part del cap, la Rababe es va decidir a deixar definitivament el pis el juliol de 2016. El seu pare la va anar a buscar a Barberà del Vallès i la va trobar commocionada. Els metges que la van atendre a la Creu Roja la van derivar a l'Hospital Clínic de Barcelona perquè presentava cops per tot el cos i indicis d'una possible agressió sexual.

Amor i xantatge

"Ella i jo ens estimem. Els meus pares sempre l'han tractat com a una filla i els meus germans com a una germana", ha assenyalat en Younes davant del jutge. L'acusat -acompanyat de la seva família al complet- ha negat els fets i ha assegurat que tot forma part d'una estratègia dels pares de la Rababe per poder cobrar un ajut econòmic.

"Els meus pares sempre l'han tractat com a una filla i els meus germans com a una germana", assegura l'acusat

Aquesta versió -que han secundat amb algunes incongruències tots els membres de la família que han declarat com a testimonis- estaria confirmada per la mateixa víctima en un missatge de veu, que segons va denunciar la jove va ser obtingut sota amenaces i mentre li posaven una espècie de ganivet a l'altura del coll.