Els preocupants comentaris de nenes d'entre 5 i 10 anys que assistien a classes d'arts marcials van encendre totes les alarmes a Salt (Gironès). "Tinc molta flexibilitat quan faig l'spagat perquè el Narciso em fa massatges a la vulva" o "El Narciso m'ha fet un massatge a l'engonal al vestuari" van ser els primers indicis que alguna cosa estava succeint amb el sensei d'un gimnàs.

Tres anys després d'això, el cas s'ha resolt i Narciso Pérez ha estat condemnat a 30 anys de presó per abusar de menors en les seves classes. L'home portava des de 2016 fent tocaments a les seves alumnes i utilitzava sempre el mateix mètode: se n'aprofitava mentre els feia fer estiraments

Narciso "els feia massatges" mentre estiraven

En concret, el monitor els feia que s'ajaguessin al terra amb els glutis i les cames en un angle de 90 graus. Una vegada les petites es posaven en aquesta posició, els introduïa la mà al ventre i la deixava caure per sota dels seus pantalons i la roba interior. Llavors, els hi feia tocaments.

Perquè no el descubrissin, l'home els deia que no ho diguessin a les seves companyes, perquè sinó "elles també voldrien que els fes massatges". Però els estranys comentaris que feien les petites a casa van alertar els pares, que es van posar en contacte amb els Mossos d'Esquadra.

Els abusos van sortir a la llum

Les sospites van començar quan una nena de 8 anys va explicar a la seva mare i a la seva àvia que era molt flexible gràcies a "els massatges a la vulva" que li feia Narciso. La mare va témer que pogués tractar-se d'un cas d'abús i li va preguntar directament la seva filla, que ho va confessar tot.

La policia va iniciar una investigació i va advertir els altres pares del que estava succeint al gimnàs. Quan aquests van preguntar a les seves filles, les nenes van explicar que aquest tipus de "massatges" eren una pràctica habitual del professor i van relatar el que els feia. En concret, van sortir cinc víctimes més: una nena de 5, una de 6, dos de 8 i una de 10.

Inicialment, el monitor s'enfrontava a 46 anys de presó per abusar de vuit de menors, però l'Audiència considera que no ha quedat provat que fes tocaments a dues de les víctimes, que en el moment dels fets tenien 15 anys. Finalment, ha estat condemnat a 30 anys de presó per sis delictes continuats d'abús sexual a menors de 16 anys amb prevalença.