La cadena de supermercats Mercadona ha posat a la venda nous productes a preus regalats ideals per aquestes festes.

Moixama de tonyina en rodanxes

La moixama de tonyina en rodanxes és un producte gourmet ideal per sorprendre els convidats aquestes festes, ja que és un producte molt elitista i deliciós. El millor de tot és que aquest producte es pot comprar per només 1,90 euros la unitat.

Atún del Mercadona / Mercadona

La moixama de tonyina en rodanxes Hacendado és ideal per aquestes festes / Mercadona

Caramels de gingebre i pròpolis 0% sucres

Els caramels de gingebre i pròpolis 0% sucres són un producte molt saludable, ja que no conté sucre. Per si no fos poc, el seu gust tan peculiar és capaç de captivar els paladars més exigents i s'ha convertit en un dels productes preferits dels clients del Mercadona. El millor de tot és el seu preu ridícul: només costen 1,90 euros.

Caramelos de gengibre / Mercadona

Els caramels de gingebre i pròpolis 0% sucres es poden comprar a molt bon preu / Mercadona 

Raïm blanc

S'acosta el cap d'any i les demandes de raïm blanc estan pujant molt. Per això mateix, el raïm blanc amb llavors de Mercadona ho està petant a tot arreu, ja que és el complement ideal per fer les campanades i es pot comprar baratíssim: 1,90 euros la safata.

Uvas / Mercadona

El raïm blanc de Mercadona és perfecte per fer les campanades / Mercadona

Gyoces de verdures

Les gyoces de verdures Hacendado són l'aperitiu perfecte per qualsevol àpat. La seva textura suau i cremosa fa que enamori a tothom, sobretot als amants del menjar japonès. Es poden comprar per 3,20 l'envàs, on venen sis unitats.

Gyozas de verduras / Mercadona

Les gyoces de verdures de Mercadona són delicioses i ho estan petant a tot arreu / Mercadona

Tots aquests productes es poden comprar a qualsevol supermercat Mercadona, on hi ha infinitats d'ofertes a preus regalats.