Thomas Baird va ser condemnat a quatre anys i mig de presó per la mort de la seva nòvia el juliol de 2017. Aquest jove es trobava celebrant el seu 21 aniversari en una discoteca de Manchester quan va decidir agafar el seu cotxe borratxo per no haver de pagar per un taxi. Baird -que duplicava la taxa d'alcohol permesa- va acabar encastant el seu vehicle contra una tanca. Amb ell viatjava Demi Grewer, una noia de 18 anys amb qui portava un any sortint i que va morir a causa de l'accident. Malgrat la negativa de la família, el jove va intentar colar-se al funeral de la víctima i fins i tot va compartir a les seves xarxes socials selfies rient de camí als jutjats.

noi mata xicota|núvia accident borratxo

Segons ha relatat la mare de la víctima en una entrevista recollida pel Mirror, Baird va ser el primer nòvio de la seva filla Demi. La parella portava uns mesos sortint, però el noi ja havia passat les vacances amb la família de la jove a Bulgària. Al poc de tornar a Manchester, l'ara condemnat va convidar la seva nòvia a la celebració del seu 21 aniversari. La vetllada va acabar amb els convidats en una discoteca de Manchester després del sopar familiar.

Taxi

La intenció de Baird era tornar a casa amb taxi. Tanmateix, el jove va decidir agafar el seu cotxe borratxo per no haver de pagar el transport. El vehicle va acabar encastat en una tanca després de passar per una rotonda al doble de la velocitat permesa. Com a conseqüència de l'accident, la noia va acabar perdent la vida per les greus ferides. En conèixer els detalls dels fets, la família va decidir prohibir l'entrada al funeral a Baird.

noi mata xicota|núvia accident borratxo

Malgrat les advertències, el jove va intentar colar-se a la cerimònia i va compartir a través de les xarxes socials fotografies des de l'aparcament de l'església en la qual s'estava fent el funeral. A més, Baird també va enviar als seus seguidors diverses imatges en les quals se'l pot veure rient mentre va de camí als jutjats, on anava a ser condemnat a quatre anys i mig de presó, juntament amb un missatge en el qual es pot llegir "Tornaré molt aviat".