Els crits de la N. van ser els que van alertar la Melody. Aquesta jove tenia aleshores 16 anys i estava de festa en una fàbrica abandonada de Manresa amb uns coneguts quan va sentir els xiscles de la seva amiga, que provenien d'una altra de les naus del complex. Quan la va anar a socórrer, la noia es va trobar amb una pertorbadora escena. "Estaven tots dempeus sense pantalons. Vaig veure la N. a terra i a un dels nois tirant-se-la", ha explicat la testimoni en la tercera jornada del judici de la coneguda com La Manada de Manresa. La menor ha assegurat davant del tribunal que ella va haver d'intervenir per evitar que els set acusats es desfessin d'ella després de la presumpta violació. "La volien tirar a un riu, però em van deixar emportar-me-la", recorda.

L'amiga de la víctima de la presumpta violació múltiple ocorreguda el 29 d'octubre del 2016 ha confessat davant del jutge de la secció número 22 de l'Audiència de Barcelona que va fer fins a dues declaracions falses per por a possibles represàlies per part d'almenys dos dels imputats. Segons el testimoni de la Melody, Bryan Andrés M.C. i Marco Antonio R.T. la van amenaçar de fer-li mal als seus germans petits i de assestar-li "tres punyalades per xivata" si explicava als Mossos d'Esquadra els fets que va presenciar aquell dissabte d'octubre.

La botella

La N. i la Melody formaven part del grup d'amics que havia decidit celebrar Halloween a la fàbrica abandonada del Camí de la Torre d'en Vinyes a Manresa. Una petita part de la vintena de joves que van passar aquella nit a les instal·lacions van començar a beure alcohol i fumar marihuana mentre jugaven al joc de la botella, que consisteix a fer que dues persones es besin de forma aleatòria. En el joc participaven tant les dues noies com l'acusat Bryan Andrés M.C.. "Ell tirava l'ampolla expressament perquè tots es besessin amb la N.", ha assenyalat la testimoni.

A mitjanit, els menors que es trobaven a la fàbrica se'n van anar a les seves cases i la Melody va acompanyar la víctima per reunir-se amb la seva tia. Després de convèncer-la que la deixés quedar-se a dormir amb la seva amiga, les dues noies van tornar a les instal·lacions abandonades i van seguir bevent i fumant amb els set acusats. En un moment donat, Bryan Andrés M.C. va agafar la N. i se la va emportar a una nau conjunta. "Ella se'n va anar amb ell perquè n'estava enamorada", ha declarat la jove, que en aquell moment ja comprovava com l'alcohol feia estralls en la seva amiga.

15 minuts

Al cap d'una estona, en Bryan va tornar a aparèixer en l'estança principal. "Em va ensenyar el seu rellotge i em va dir que cada 15 minuts un", ha assegura la Melody, que en aquell moment no va comprendre a que es referia. Els imputats es van aixecar i van anar per torns fins a l'habitació conjunta. Quan la noia va escoltar els crits de la seva amiga, va decidir acudir en la seva ajuda i es va trobar amb alguns dels acusats masturbant-se i a Maikel P.T penetrant vaginalment a la víctima, que era a terra cridant "que no podia més" i plorant. La Melody va sortir de la nau, però va topar amb Marco Antonio R.T.. "Em va posar una pistola a la boca i em va dir que no expliqués res del que havia vist", ha relatat.

"Chupa" i "traga"

En aquell moment, en Bryan se li va apropar i li va demanar ajuda perquè no podia treure a la N. d'allà" i "tot se li havia anat de les mans". La jove va aconseguir emportar-se a la seva amiga de la nau fins a l'estança principal i la va asseure en un sofà. "La N. no sabia on era. No podia caminar", ha explicat. Llavors, es van apropar a ella en Maikel i en Bryan i la van obligar a practicar-los una fel·lació a cada un. "Chupa. Traga", deien els acusats, ha afirmat la Melody. Les dues noies tenien por, així que se'n van anar amb els dos imputats a casa d'un d'ells. "Em van tancar en una saleta i vaig escoltar com li deien a en Bryan que rematés ell a la N. perquè havia estat el primer", ha assenyalat la testimoni, que va assistir impotent als crits de la seva amiga.

El presumpte abús es va allargar fins que va aparèixer la mare d'un dels acusats i les dues noies van poder anar-se'n a casa de la Melody. Després de dormir tot just un parell d'hores, la víctima i la seva amiga van tornar a la fàbrica a buscar els seus mòbils, que s'havien quedat a les instal·lacions. la N. es va prendre la píndola per no quedar-se embarassada. En la tercera vista del judici de La Manada de Manresa, la víctima ha identificat tres dels imputats com a autors d'un delicte d'abús sexual i ha respost amb un "no recordo" a moltes de les preguntes de la fiscalia sobre els fets i els implicats en els mateixos.