Tres lladres ingressen a presó per haver lligat i emmordassat els propietaris d'una casa de Cantallops (Alt Empordà) durant un robatori molt violent.

Robatori amb violència a Cantallops

Els Mossos d'Esquadra van detenir la setmana passada tres homes d'entre 38 i 40 anys com els presumptes autors d'un robatori violent a Cantallops. Els fets van passar el 16 de març, quan tres homes van assaltar un home quan estava al pati de casa seva. La seva dona, que era dins la casa i va sentir uns crits, va anar a veure què passava i es va adonar que la porta del garatge era oberta

Quan hi va entrar va veure que l’home estava emmordassat, lligat de mans i peus i aleshores va rebre un fort cop al cap. Els lladres també van immobilitzar la dona. Amb la finalitat de saber on tenien la caixa forta i de conèixer la combinació d’accés, els assaltants van propinar cops de puny i puntades de peu a les víctimes mentre les amenaçaven amb un ganivet de grans dimensions.

Cantallops / Wikimedia Commons

Tres lladres entren a presó per un robatori amb violència a Cantallops (Alt Empordà) / Wikimedia Commons

Els lladres volien la caixa forta

Posteriorment van resseguir les diferents estances del domicili amb la dona mentre la seguien intimidant amb el ganivet. A la caixa forta no hi van poder accedir perquè estava situada en un edifici contigu, on les víctimes tenien un negoci vinculat a l’hostaleria i tenia l’alarma connectada.

Finalment els lladres es van endur 800 euros i algunes joies que van trobar a la casa, a més dels mòbils del matrimoni. Els van deixar novament emmordassats i lligats i van fugir del lloc. Tots dos presentaven diverses lesions com contusions i fissures.

Enxampat intentant fugir a la República Dominicana

Les gestions d’investigació han conduït als agents a poder identificar els tres assaltants. Les detencions es van produir en dies consecutius entre el 18 i el 20 de desembre. Un dels arrestats va ser interceptat a l’aeroport de Barajas a Madrid quan es disposava a agafar un vol en direcció a la República Dominicana.

Els detinguts van passar a disposició judicial i el jutge va decretar el seu ingrés a presó per ser els autors d'un robatori amb molta violència.