Un home s’enfronta a gairebé cinc anys de presó pels presumptes delictes de maltractament i revelació de secrets per haver enviat fotos de la seva parella nua als amics i agredir-la en almenys dues ocasions. Segons el relat del fiscal, els fets van passar el 2015 al domicili de la parella, a Salou (Tarragonès), i arribarà a judici el proper 8 d'abril. 

El primer episodi es va produir a principis de juliol quan la parella va començar a discutir al pis. L'escrit de la fiscalia apunta que la baralla va començar perquè el processat volia apoderar-se del mòbil de la dona per esbrinar “amb qui parlava” i la va agafar pel coll. Aleshores, ella el va colpejar i li va fer “erosions lineals a la cara, el braç esquerre i l’esquena que van trigar dos dies en curar-se”.

Segons el fiscal, a la matinada, l’home es va apoderar finalment del mòbil “contra la seva voluntat” i va copiar diversos contactes i fotografies personals de la dona en què apareixia despullada. Després, va enviar els arxius a alguns dels seus contactes. 

Uns mesos més tard, a l'octubre, van tenir, presumptament, una altra discussió pel mateix motiu en què l’home la va empènyer i li va pegar al cap, a l’estómac i a les cames.

Per tot això, el ministeri públic l'acusa de dos suposats delictes de maltractament -per cadascun dels quals demana onze mesos de presó- i, també, d’un suposat descobriment i revelació de secrets, pel qual demana uns altres tres anys . A més, sol·licita que no es pugui apropar a menys de 300 metres ni comunicar-se amb la dona durant cinc anys. 

La fiscalia també acusa la dona

D'altra banda, la fiscalia també ha acusat la dona per un suposat delicte de maltractament. Segons l'escrit, va "esgarrapar-lo quan intentava prendre-li el mòbil" i per això demana nou mesos de presó. També sol·licita que la dona no pugui dur armes, ni es pugui apropar a menys de 300 metres ni comunicar-se amb l’home durant dos anys i mig.