L'Audiència de Sevilla ha condemnat un home a la pena de presó permanent revisable per matar una dona a qui havia intentat violar sense èxit el març de 2017 a Piles (Sevilla).

Després del veredicte de culpabilitat emès per un jurat popular el 9 d'abril, l'Audiència el condemna a la pena de presó permanent revisable per un delicte d'assassinat, com va sol·licitar en el judici la Fiscalia de Sevilla, i a 8 anys de presó i 10 anys de llibertat vigilada per un delicte d'agressió sexual en grau de temptativa.

En una sentència dictada el dia 22 d'abril, l'Audiència condemna a l'encausat, E.R.R., a pagar una indemnització de 254.880 euros al marit i els dos fills de la morta, i li imposa la pena de prohibició del dret de residir al lloc en el qual viuen o treballin els familiars de la víctima.

Segons els fets provats, el març de 2017, el condemnat va obligar la víctima a treure's el sostenidor i la samarreta que vestia i "va decidir matar-la" després de constatar que "no podia aconseguir el seu propòsit de mantenir relacions sexuals amb ella, atesa la forta oposició de la víctima."