Younes E.M. porta quinze mesos a presó per intentar matar una dona de l'Hospitalet de Llobregat amb qui mantenia sexe esporàdic. El jove de nacionalitat marroquina va escanyar la víctima amb les mans i amb un cable de telèfon per no voler tenir relacions sexuals fins a deixar-la inconscient i va aprofitar l'ocasió per robar-la.

Un jutge va decretar l'empresonament provisional de l'home el 17 de febrer del 2018 i el cas ha arribat a l'Audiència Provincial de Barcelona aquesta setmana. En Younes està acusat dels delictes de temptativa d'homicidi i robatori a casa habitada i el fiscal demana una pena de 14 anys de presó.

Cites

Els fets es van produir el 2 de setembre del 2016. En Younes i la víctima -que aleshores tenia 41 anys, onze més que ell- portaven un temps veient-se per mantenir sexe esporàdic. Aquell divendres, els dos havien quedat al pis de la dona a l'Hospitalet de Llobregat. L'acusat va acudir al domicili cap a les quatre de la tarda i no l'abandonaria fins passades les set.

En un moment donat, quan els dos estaven estirats al llit del pis, l'home va voler tenir sexe. La víctima es va negar perquè assegurava no trobar-se bé, però en Younes no va acceptar un no per resposta. Segons l'escrit del fiscal, l'acusat va posar les seves mans entorn del coll de la dona i va començar a estrènyer-lo amb força mentre li deia "Et mataré". La denunciant -que no es podia defensar a causa de la gran força física de l'imputat- va perdre el coneixement durant uns minuts.

Supliques

Quan va recuperar la consciència, la víctima li va suplicar que la deixés viure i que fes el que volgués. Tanmateix, en Younes va agafar un coixí i li va posar a la cara perquè no pogués respirar. La dona va aconseguir apartar el coixí i escapolir-se, però abans que pogués allunyar-se del llit, el seu agressor la va agafar pel cabell arrencant-li alguns flocs i la va obligar a agenollar-se a terra.

Inconscient

Amb la situació una altra vegada sota control i sempre segons relata la fiscalia, l'home es va col·locar darrere d'ella, li va envoltar el coll amb un cable de telèfon que hi havia a l'habitació i la va escanyar fins que la víctima va perdre el coneixement. Aprofitant que la denunciant estava inconscient, en Younes es va emportar del pis un telèfon mòbil i una Tablet valorats en uns 600 euros en total i va deixar la dona tancada dins.

La fiscalia considera en Younes autor dels delictes de temptativa d'homicidi i de robatori amb violència a casa habitada, pels quals demana una pena de 14 anys de presó. A més, el Ministeri Públic li reclama una indemnització de 3.335 euros per a la víctima per les múltiples lesions, les seqüeles i els objectes robats del pis.