Usman A. regentava una botiga de telefonia entre març i abril del 2013 al Prat de Llobregat (Baix Llobregat). Aquest home de 35 anys i nacionalitat pakistanesa es trobava un matí atenent la clientela que havia acudit al seu local al carrer Jaume Casanovas quan un nen d'onze anys va entrar per la porta. El menor volia informació per comprar-se un mòbil i el responsable de l'establiment li va demanar que es passés a la tarda abans de tancar, quan la situació estigués més tranquil·la. El petit va tornar a tres quarts de nou i l'Usman el va convidar a passar a la rebotiga. Quan els dos van sortir de l'habitació al cap d'una estona, el nen estava paralitzat.

El cas ha arribat aquesta setmana a l'Audiència Provincial de Barcelona per un presumpte delicte d'abús sexual a menor de tretze anys. La fiscalia demana per al responsable de la botiga de telefonia una pena de deu anys de presó i l'insta a pagar 10.000 euros a la víctima en concepte d'indemnització per les seqüeles psicològiques que li ha produït l'abús.

Rere el taulell

Els fets van tenir lloc entre març i abril del 2013. Sobre les 20.45 de la nit, el menor es va presentar a la botiga tal com li havia demanat aquell mateix matí el responsable per a així poder atendre'l amb tranquil·litat. L'Usman va tancar la porta d'entrada de l'establiment i va convidar el nen a passar a la rebotiga. El petit va acceptar i ambdós van passar a l'habitació que s'amagava rere el taulell.

Segons el fiscal, una vegada dins, l'acusat va dirigir a la víctima fins a una taula situada en entrar a l'esquerra en la qual hi havia un mòbil. L'Usman li va posar les mans sobre la taula i li va demanar que mirés un vídeo pornogràfic que s'estava reproduint en el telèfon. Mentrestant, el responsable de la botiga li va baixar els pantalons i el va penetrar analment. Seguidament i sempre com recull el Ministeri Públic, l'imputat va agafar el nen del penis i va començar a masturbar-se fins a ejacular a la seva pròpia mà i li va ensenyar al menor, que es trobava paralitzat i no sabia com reaccionar.

Seqüeles

Aquest episodi a la botiga de mòbils va deixar nombroses seqüeles en la víctima, que va començar a aïllar-se en si mateix i a rebotar-se amb la seva mare, germans i companys de classe. Segons la fiscalia, el nen se sentia impotent i frustrat per no haver pogut evitar l'abús i s'autoculpabilitzava dels fets. Aquesta situació va provocar que el menor canviés el seu comportament habitual i requerís tractament psicològic.

La fiscalia demana per a l'Usman una condemna de deu anys de presó per un delicte d'abús sexual amb l'agreujant de tractar-se d'una víctima menor de tretze anys. A més, haurà d'indemnitzar el petit amb 10.000 euros per les seqüeles.