J.A.G. va ser encarregat de manteniment a l'escola pública Lope de Vega de Ceuta fins al març del 2018. Un veí d'aquest home de 52 anys el va denunciar farà un any per abusar sexualment en el seu garatge d'una nena de l'escola en la qual treballava. La investigació policial del que a priori semblava un fet aïllat va portar els agents a descobrir almenys uns altres deu casos d'abusos de menors d'entre sis i deu anys del mateix centre. L'acusat duia a terme els delictes tant a als lavabos de col·legi com a casa seva o al carrer i havia actuat amb impunitat durant setmanes. Quan els pares de les menors implicades van tenir coneixement dels fets van decidir denunciar l'encarregat.

La Fiscalia de Ceuta demana per a l'home una pena de 72 anys de presó per deu delictes continuats d'abusos amb l'agreujant de l'escàs desenvolupament intel·lectual de les víctimes i uns altres dotze anys de presó per abusos sexuals. A més, el Ministeri Públic demanda en concepte de responsabilitat civil, que l'acusat pagui 60.000 euros a cadascun dels pares de les menors pels perjudicis morals causats.

Famílies

L'imputat roman a presó provisional des que fos arrestat el 6 de març de 2018 com a conseqüència de les denúncies de les famílies de les nenes afectades. La denúncia per abusar d'una de menor de l'escola al garatge de casa seva que va interposar un veí de J.A.G. va permetre a la policia descobrir que l'acusat portava setmanes abusant d'alumnes de l'escola als lavabos del centre, sense que ningú tingués coneixement dels fets. Les seves víctimes tenien entre sis i deu anys en el moment que es van produir els incidents.

L'home estava destinat com a encarregat de tasques de manteniment en l'escola pública Lope de Vega dins d'un pla d'ocupació específic posat en marxa per la Ciutat Autònoma de Ceuta.