C. no oblidarà la nit del 20 de desembre de 2014. Passava mitja hora de les dotze quan la seva exparella es va presentar a casa seva -en un municipi del Maresme- per recollir una peça de roba. Bartolomé M.A. no havia encaixat bé la ruptura i va aprofitar el pretext per abalançar-se sobre la dona. La brutal violació que va patir la víctima arriba aquest dimecres a judici i el fiscal demana per a l'acusat una pena de 12 anys i 12 mesos pels delictes d'agressió sexual i maltractaments.

Sense sortida

Els fets van passar a mitjanit quan la dona va obrir la porta del seu pis. C. va pensar que Bartolomé M.A. volia recollir alguna peça que s'havia deixat a l'habitatge, però els plans de l'home eren uns altres. Segons recull l'escrit del fiscal, l'acusat es va abalançar sobre la seva exparella, li va tapar la boca amb la mà perquè no cridés i la va portar fins al sofà, on va començar a colpejar-la a la zona del cap.

Durant l'agressió, l'home no va parar de cridar-li "puta" o "zorra" i fins i tot va arribar a treure un ganivet de cuina per acovardir-la, mentre li deia que callés i que l'anava a matar, encara que li caiguessin nou anys. Bartolomé M.A. es va dirigir llavors a la porta i, després de tancar-la amb clau, va agafar el sofà i el va posar contra l'entrada per bloquejar qualsevol intent de fugida de la seva exparella.

Por

L'acusat va arrossegar la dona fins a l'habitació principal del pis agafant-la del cabell. La va tirar violentament contra un radiador i la va posar per la força al llit. Segons l'escrit d'acusació, Bartolomé M.A. va obligar a C. a practicar-li una fel·lació, mentre la colpejava al cap, i després la va penetrar vaginal i analment entre insults i més cops. Una vegada acabat, l'home va tornar a ensenyar-li el ganivet, la va agafar pel canell i li va dir que no es mogués.

La fiscalia demana per a l'home una condemna de 12 anys i 12 mesos de presó pels delictes d'agressió sexual amb penetració i maltractaments en l'àmbit familiar, a més d'una ordre d'allunyament de la dona de mil metres. Per la seva part, la víctima reclama una indemnització per les lesions produïdes -contusions generalitzades- que no ha transcendit i 20.000 euros pels danys morals.