L'Audiència de Lleida condemna a sis anys i sis mesos de presó un veí de Cervià de les Garrigues que va apunyalar a l'esquena un home durant una baralla a la festa de carnestoltes de 2019.

Apunyala un home a les Garrigues

La matinada del 10 de març de 2019, a la porta del casal de Cervià de les Garrigues, una baralla va acabar malament. Segons declarava l'acusat, de 35 anys, al judici, va tallar la víctima, de 29 anys, però també indicava que "el ganivet no era seu i que la punyalada no era per fer-li mal, sinó perquè deixés d'apallissar un amic".

D'altra banda, un testimoni dels fets va declarar que va veure com l'acusat va apunyalar per l'esquena la víctima durant una discussió entre els dos i que el ganivet era de l'acusat. Va assegurar que havia estat bevent amb ell tota la nit i que havia tingut un comportament molt agressiu, mostrant el ganivet a diferents persones. El metge forense va explicar que, a causa de l'atac, la víctima haurà d'adaptar la vida i l'entorn a la seva mobilitat reduïda.

6 anys i mig de presó

La condemna demanada per la Fiscalia era de nou anys de presó per delicte de lesions agreujades i una indemnització de 263.570 euros la víctima per dany morals i "per despeses futures si li calgués adaptar casa seva o l'ajuda de tercers i per la dificultat d'inserir-se al mercat laboral", en considerar que la ferida que va patir a la medul·la l'ha afectat a la seva mobilitat.

Condenado por apuñalar a un hombre a les Garrigues / ACN

Va apunyalar un home de 29 anys a la festa de carnestoltes de 2019 / ACN

Finalment, queda condemnat a sis anys i mig de presó i a pagar una indemnització de 143.570 euros a la víctima que, arran de la ferida soferta a la medul·la pateix ara d'una mobilitat reduïda i ha d'utilitzar un bastó o una cadira de rodes per poder desplaçar-se. La reducció de la condemna és deguda als atenuants que va presentar la defensa, com la drogaddicció.