Una parella de Valladolid va viure un casament dramàtic a causa d'una estafa. Els nuvis havien contractat un servei de càtering per a l'enllaç però el menjar mai va arribar a la casa rural on se celebrava la cerimònia.

L'estafador ha estat condemnat a dos anys i sis mesos de presó

Segons ha explicat Expansión, la parella va contractar una empresa de restauració amb un cost de 5.000 euros i va abonar el 75% tal com imposava el contracte. Però el dia del casament, sense previ avís, la companyia els va deixar tirats. Els nuvis van haver de trucar d'urgència un altre servei per a, finalment, poder celebrar el banquet.

L'estafa surt a la llum

El matrimoni va denunciar l'empresa i es va iniciar una investigació, que ha conclòs que l'home que s'havia presentat com a propietari en realitat no tenia capacitat per prestar el servei: no havia contractat personal, no havia comprat aliments i no tenia la infraestructura adequada. Quan es va rebre la denúncia, l'home ja havia retirat els diners abonats pels nuvis.

Arran d'aquest cas, la investigació va revelar que aquesta no era la primera vegada que l'home realitzava una estafa similar. Per això, la justícia l'ha condemnat a un total de dos anys i mig de presó. A més, haurà d'indemnitzar la parella amb 5.353,40 euros.