Zara està arrasant amb un xandall ideal per la Nit de Cap d'Any, és de color negre, de vellut, molt còmode i es pot comprar a molt bon preu.

Xandall del Zara per la Nit de Cap d'Any

En temps de pandèmia del coronavirus, aquestes festes de Nadal seran ben diferents, ja que les reunions familiars estaran limitades i no es podran fer grans festes com qualsevol altre any. S'han acabat els vestits elegants i sofisticats, almenys per aquest 2020, però Zara ha trobat una alternativa, un preciós xandall ideal per la Nit de Cap d'Any.

Es tracta d'un conjunt de xandall perfecte per la Nit de Cap d'Any: la dessuadora és ampla, suau i allargada i el millor de tot és que és molt elegant i còmoda a la vegada. Es pot comprar per 29,95 euros i és el complement perfecte per aquestes festes.

Sudadera / Zara

La dessuadora del Zara es pot comprar a bon preu / Zara

Comprar roba al Zara a bon preu

El pantaló, igual que la dessuadora, és ample, de vellut i de color negre i conjunta perfectament amb la part de dalt i, en aquest cas, és més barat: es pot comprar per només 19,95 euros. Tant si es compra el conjunt sencer com per separat, és una aposta segura per passar la Nit de Cap d'Any amb elegància i comoditat.

Pantalón chandal / Zara

El xandall del Zara és el conjunt ideal per passar la Nit de Cap d'Any / Zara

Per les persones que no els agraden els xandalls tenim bones notícies: Zara també té a la venda pantalons i vestits elegants a molt bon preu, ideals per aquelles persones que, tot i el coronavirus, no volen renunciar als seus outfits típics de Nadal.