Dues persones que van donar positiu en alcohol després de col·lidir entre ells amb la bicicleta i el patinet que conduïen han estat sancionades per agents de la policia local de Gijón (Astúries).

Els fets van tenir lloc a la 1.20 de la matinada al carrer Francisco de Paula Jovellanos i les taxes d'alcohol que van donar els implicats van ser de 0'98 i 0'80 mil·ligrams per litre d'aire respirat, segons ha informat l'ajuntament d'aquest municipi d'Astúries.

Tant la bicicleta com el patinet van ser immobilitzats per la policia i traslladats al dipòsit. Els dos homes no van resultar ferits greus.

Festa il·legal en uns baixos

D'altra banda, a les 20.00 hores d'ahir, es va denunciar a 19 joves que estaven fent una festa en un baix del carrer Alegria per saltar-se les mesures imposades pel decret d'estat d'alarma.

A més, la policia va denunciar a un cambrer del carrer Santa Lucía que no portava màscara i que, segons ha explicat la Policia Local, no netejava les taules.

També es va sancionar a altres tres establiments dels carrers Consolació, carretera del Bisbe, i Enrique Martínez per excedir-se en l'horari d'obertura, així com a les 42 persones que estaven a l'interior per no portar màscara ni guardar la distància de seguretat.