Whatsapp, amb 2.000 milions d'usuaris a tot el món, no para d'evolucionar, afegint noves funcionalitats en cada actualització que presenta. I una de les més interessants i que pocs coneixen és l'opció de poder saber en quina ubicació exacta es troben els teus contactes en temps real, i sense haver de descarregar cap aplicació extra.

Whatsapp ubicació

Whatsapp ha apostat per millorar les funcionalitats d'ubicació / Whatsapp

Tres passos senzills per saber la ubicació dels teus contactes

El truc és tan útil com senzill de dur a terme. En primer lloc, haurem de demanar-li al contacte en qüestió que ens comparteixi la seva ubicació. Si la persona disposa d'un mòbil amb Android, haurà d'obrir Whatsapp, entrar en la nostra conversa, clicar al clip que apareix a la dreta i després en "ubicació".

Després haurà d'acceptar els termes i seleccionar "ubicació en temps real". D'aquesta manera, sabrem la seva ubicació durant el temps que marqui, per la qual cosa si es mou continuarem sabent on es troba.

Whatsapp ubicació

Activar la nova funcionalitat de Whatsapp sobre la ubicació en temps real és molt senzill / Whatsapp

Aquest truc té moltes utilitats pràctiques, com per exemple per no perdre'ns si durant un passeig per una ciutat dues persones decideixen separar-se una estona per realitzar diverses tasques. També pot ser molt útil perquè pares preocupats puguin controlar els seus fills si així ho pacten o també per evitar que una persona gran es perdi si surt a passejar sola pel carrer.

En iPhone pràcticament cal seguir els mateixos passos

En el cas d'un iPhone, el sistema és bastant semblant, encara que en lloc de clicar sobre el clip de la dreta l'usuari ho haurà de fer sobre el "+". És important desactivar l'opció quan no estiguis utilitzant-la, ja que a l'estar constantment enviant la nostra ubicació consumeix bastanta bateria.