El web Forocoches porta recaptats més de 2.600 euros per ajudar una nena de 12 anys de Granada víctima de bullying.

Una nena de 12 anys pateix constants atacs de bullying

"M'ha arribat a trucar, des del bany, plorant, terroritzada, i dient que l'anaven a matar, que l'estaven esperant fora", ha explicat recentment Raquel Tamayo, mare d'una nena de 12 anys de Granada que pateixen bullying per part d'un grup de companyes de classe.

La mare a més es queixa de l'actitud del centre en què la nena estudia Primer d'ESO. Diu que saben que els atacs es venen repetint des que va començar el curs el setembre, però que els responsables de l'institut miren cap a un altre costat.

La nena pateix atacs de gran crueltat amb insults i cops

L'últim d'aquests atacs va ser d'una crueltat extrema, amb una de les agressores encarnisant-se despiadadament amb la filla de Raquel, clavant-li tota mena de cops i insults.

"La meva filla té por. És una nena que no sap defensar-se i està totalment acorralada. Elles van en grup i ho tenen tot planejat", es lamenta Raquel.

El web Forocoches recull fons per ajudar la nena

Un últim capítol d'agressions que ha estat gravat en vídeo per un dels adolescents i que s'ha tornat viral, despertant tota una onada d'empatia i suport cap a la víctima, com la dels usuaris de Forocoches.

Els usuaris del popular web han iniciat una campanya de recaptació de fons en suport de la nena. De moment ja han recollit més de 2.600 euros, diners que expliquen destinaran a costejar les visites al psicòleg que necessiti la menor així com classes de boxa. La resta anirà destinada íntegrament a associacions en contra del bullying.