Un comprador de Wallapop ha enviat un Whatsapp per equivocació al noi que li acabava de vendre un producte dient: "Ja ho tinc. Era un noi jove i bujarra" i la conversa s'ha fet viral.

Whatsapps entre usuaris de Wallapop

Les xarxes socials són una eina molt útil, però, a vegades, poden portar petits problemes, com el que li ha passat a aquest noi després de comprar un producte per Wallapop. Els dos usuaris es van reunir per finalitzar la compra. Fins aquí, tot bé, però el que va passar a continuació és de jutjat de guàrdia.

Mensaje Wallapop / Twitter avelinoatm

La conversa de Whatsapp entre un comprador i un venedor de Wallapop s'ha fet viral a Twitter / Twitter avelinoatm

"Era un noi jove i bujarra"

Un cop entregat el producte, cada un va marxar cap a casa seva i, al cap de pocs minuts, el venedor va rebre un missatge molt desafortunat per part del comprador: "Ja jo tinc. Era un noi jove i bujarra". Immediatament, el noi va veure el missatge i li va contestar: "Gràcies i una rialla".

Després, el comprador li diu que ha estat una broma i que ho sent molt pel comentari tan desafortunat que ha fet. El venedor ha decidit compartir les captures de pantalla de la conversa a Twitter i en qüestió d'hores es va fer viral i, actualment, ja té més de 34.400 "m'agrada".

Publicació viral a Twitter

"Si penses que has tingut un mal dia, et convido que miris la cagada d'aquest senyor que m'ha comprat un article per Wallapop", és el text que acompanya la publicació, que s'ha fet molt popular a Twitter.