Vuit persones, entre elles un nen de quatre anys, han resultat ferides de diversa consideració aquesta nit en col·lidir tres vehicles al carril central de l'A-6, el Bus-Vao, quan pel que sembla, segons investiga la Guàrdia Civil, un d'ells circulava en sentit contrari.

Una portaveu d'Emergències Madrid ha informat que l'accident s'ha produït cap a les 21.30 hores quan el coche, que pel que sembla circulava en sentit contrari, direcció Madrid, ha impactat amb uns altres dos a l'altura del quilòmetre 9 de l'autovia de la Corunya (A-6), al terme municipal de Madrid.

El ferit més greu és un home de 42 anys que viatjava amb la seva dona de 35, que ha quedat atrapat per les cames i ha hagut de ser rescatat per bombers de l'Ajuntament de Madrid, que han fet servir material hidràulic per treure'l de l'automòbil.

Les assistències de Samur-Protecció Civil l'han atès d'una fractura al colze esquerre, una altra al fèmur esquerre i una fractura a la cama dreta. Després de ser estabilitzat, ha estat traslladat en estat greu a l'Hospital Clínic. La dona, traslladada al mateix hospital, ha patit un trauma costal.

El ferit més greu és un home de 42 anys que viatjava amb la seva dona de 35

 

Al vehicle, que podria haver circulat en sentit contrari al dels vehicles del carril Bus-Vao que sortien de la capital, viatjaven quatre persones: el conductor, de 76 anys, que ha patit un trauma toràcic; una dona de 35, que ha resultat tenir traumes menors igual que un nen de quatre anys, i un home de 37, amb traumatisme abdominal. Els quatre han estat atesos per Samur-Protecció Civil i traslladats a l'Hospital de la Concepció i en principi el seu estat no és greu.

Al tercer cotxe accidentat viatgaven dos homes de 62 i 59 anys, a qui les assistències de Samur-Protecció Civil han atès per traumatismes en canell i esquena, al primer, i als dits de les mans, al segon, i han estat traslladats a La Paz, ha especificat la portaveu d'Emergències Madrid. La Guàrdia Civil investiga les circumstàncies de l'accident i ha mantingut el Bus-Vao tallat mentre treballaven els serveis d'Emergències.