La policia de Florida ha detingut aquest dijous a Victor Vickery, un estatunidenc de 30 anys, per haver matat un home després d'haver-li donat una brutal pallissa.

Els fets van passar al juliol de l'any passat, a Fort Lauderdale, als EUA. Vickery estava fent sexe amb la seva nòvia a casa seva, quan va descobrir un home mirant-los i amb els genitals al descobert.

El va descobrir mirant-los

Segons l'informe de detenció, Vickery i la seva nòvia estaven al dormitori fent sexe quan van sentir un soroll que provenia de la finestra. Va ser aleshores quan el detingut va sortir corrent al carrer, i va trobar un home, Asaad Akar, de 57 anys, parat davant la finestra i amb els genitals exposats, informa Local 10.

Els dos homes van començar una baralla, mentre la nòvia de Vickery alertava la policia. La noia va dir a les autoritats que Akar havia atacat primer. Durant la trucada, se la podia sentir dient-li a la seva parella que "ja n'hi havia prou".

Va morir a causa de la pallissa

Els agents de la policia van trobar la víctima inconscient i cobert de sang. Va ser traslladat a l'hospital a causa de les ferides que li va provocar la baralla amb Vickery, però els metges no van poder fer res per salvar-lo.

Akar va morir menys de dues hores després de l'atac a causa d'un traumatisme contundent al cap i al tors.

No era el primer cop que enxampaven algú mirant-los

Vickery va assegurar a les autoritats que en el passat ja havia hagut de trucar la policia perquè algú rondava la casa. Segons els agents, Akar tenia antecedents per espiar gent.

Empresonat per dos delictes

Vickery ha estat empresonat per un delicte d'homicidi involuntari amb una fiança de 100.000 dòlars. A més, també enfronta càrrecs d'abús sexual per un incident que va tenir lloc setmanes després de la presumpta pallissa.