"O puges al cotxe, o mato el gos". Aquesta és l'amenaça que va rebre una dona de 44 anys de Jerez de la Frontera, a Cadis, poc abans que l'autor de la frase la violés.

La dona passejava, diumenge a la tarda, amb la seva mascota per un parc de la seva ciutat, quan va aparèixer un home, li va prendre el gos i el va ficar dins del maleter del cotxe. Després va amenaçar la dona amb fer mal a l'animal: va dir que, si ella no pujava al cotxe, el mataria. I la dona, amb por que complís aquest avís, va pujar al vehicle.

L'home se la va endur a casa per violar-la

Després, el suposat autor dels fets, un home de 43 anys d'Arcos de la Frontera se la va emportar a casa seva, a 30 quilòmetres del lloc on l'havia raptat, i va violar-la. Un cop consumada l'agressió, la víctima va aprofitar un descuit de l'home per avisar una veïna del que acabava de passar.

Aquesta veïna va ser qui va avisar la Guàrdia Civil, que es va presentar al lloc, va detenir l'home i va alliberar la dona, a qui van traslladar a un hospital perquè li fessin una exploració física.

Després de declarar durant aquest dilluns al matí als jutjats de Jerez, el jutge ha enviat l'home a la presó provisional i sense fiança fins que se'l jutgi per aquests fets.