Un pedòfil condemnat per haver abusat de 200 de menors, va ser violat i assassinat per un altre pres que volia que sentís el mateix que les seves víctimes.

Violen i assassinen un pres pederasta

Els fets van passar l'octubre de 2019 però han transcendit ara en tota la seva complexitat de detalls coincidint amb l'inici aquest dimecres del judici contra Paul Fitzgerald, el presumpte assassí de Richard Huckle, pres britànic acusat de violar 200 menors. Tots dos estaven finats a la mateixa presó

Cas esborronador en tots els seus vessants, les investigacions apunten que va ser un atac premeditat i extremadament violent en el qual Fitzgerald va violar Huckle amb un estri de cuina, el va escanyar amb un cable elèctric i li va clavar un bolígraf pel nas fins al cervell, apunta el diari Daily Mail.

Judici|Seny assassinat pedòfil anglès / Google Maps

Aquesta setmana ha començat el judici contra Paul Fitzgerald, pres acusat de violar i assassinar Richard Huckle, pedòfil que va abusar de 191 de menors / Google Maps

Va abusar de més de 200 de menors

Lluny de penedir-se, Fitzgerald, malalt de psicopatia i trastorns de personalitat, va qualificar l'assassinat d'Huckle com un acte de "justícia poètica" que va fer perquè "sentís el que havia fet".

No només això sinó que Fitzgerald va admetre que s'havia divertit mentre torturava Huckle i que d'haver-ho pogut fer, l'hauria cuinat.

Empresonat des de 2016, Richard Huckle complia 22 condemnes de cadena perpètua per haver violat 191 nens i nenes d'entre 6 mesos i 12 anys, orfes residents en els orfenats de Malàisia i Cambodja on exercia tasques de voluntariat.