Ja es coneixen les cinc presons en les quals els membres de La Manada compliran les seves condemnes per violació grupal durant els Sanfermines de 2016. Ho ha confirmat Institucions Penitenciàries que depèn del Ministeri de l'interior.

Quatre dels cinc membres es quedaran a presons andaluses

Antonio Manuel Guerrero complirà els 17 anys de presó a què va ser condemnat al Centre Penitenciari Sevilla I. Alfonso Jesús Cabezuelo estarà els 15 anys al Centre Penitenciari de Topas, a Salamanca. Jesús Escudero complirà els 15 anys de condemna al Centre Penitenciari de Huelva. José Ángel Prenda passarà els 15 anys al Centre Penitenciari d'El Puerto, a Cadis i Ángel Boza, uns altres 15 al Centre Penitenciari d'Albolote, a Granada.

La destinació dels cinc membres de La Manda es coneix un mes després de la sentència, on les penes es van incrementar després que el tribunal apreciés els agreujants de tracte vexatori de la víctima i l'actuació conjunta de dos o més persones. En les 133 pàgines, els magistrats van donar suport que el que va passar va ser una violació en grup.