Un home de 54 anys va guanyar prop de tres milions d’euros amb una butlleta falsa de la loteria britànica. Els fets van passar el 2009 i ara ha estat condemnat a nou anys de presó.

Putman també té antecedents per violacions

Edward Putman va aconseguir cobrar el premi gràcies a un amic que treballava al departament de la loteria. Va presentar una butlleta falsificada just abans que acabés el termini de 180 dies per reclamar el premi, segons explica The Sun.

Un cop el va cobrar, va transferir més de mig milió d’euros a la seva parella per comprar-li una casa que tots dos van compartir durant bastant temps. També tenien inversions per més d’un milió d’euros a Florida i Malta, utilitzaven cotxes de luxe i compraven joies. Més endavant van decidir fingir separar-se per evitar les conseqüències que es poguessin derivar del procés judicial obert contra ell.   

Putman té antecedents policials per violacions de la sexa exdona i d’una noia de 17 anys que estava embarassada de tres mesos l’any 1991. Per aquests fets el van condemnar a set anys de presó.