Junior Danilo M. P va violar una adolescent de 16 anys a un aparcament proper a l'avinguda de la Plata de València el passat 2017. L'agressió va passar després que quedessin perquè ell li tornés el mòbil.

Ara, el presumpte agressor, originari de la República Dominicana, no s'ha presentat al judici i  l'Audiència Provincial de València ha demanat la seva detenció

Només li havia de tornar el móbil

Els dos joves es van conèixer en una primera cita a València el 14 de juliol del 2017. Després d'aquesta aproximació, van tenir una segona cita en la qual l'home es va oferir a tornar-la amb cotxe a casa seva

Durant el trajecte, ell va mostrar les seves intencions de mantenir relacions sexuals amb ella a la qual cosa es va negar rotundament. Passat aquest moment de tensió, ella va baixar del cotxe i encara nerviosa es va deixar el mòbil sobre el seient del vehicle.

Ell va mostrar les seves intencions de mantenir relacions sexuals i ella s'hi va negar

El següent dia van tornar a quedar. Aquest cop, però, en una estació del metro del centre de la ciutat. En aquesta ocasió, l'home va convèncer la noia perquè pugés al cotxe, assegurant-li que només volia acostar-la a casa seva i tornar-li el mòbil. A partir aquí, va començar el turment de la noia: ell li va tocaments de tipus sexuals, la va portar en un aparcament i allà la va violar.

L'home ha desaparegut

Ara, l'Audiència Provincial de la zona ha ordenat la detenció del presumpte agressor perquè no s'ha presentat al judici. 

La jove pateix una depressió greu des de l'agressió

La fiscalia demana per l'home una pena de 10 anys de presó per un delicte d'agressió sexual i una indemnització per danys morals a la víctima de 18.0000 euros, ja que la jove pateix una depressió greu des de l'agressió.

De moment, es desconeix el lloc on s'amaga el presumpte agressor, segons publica el diari Levante.