Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dissabte un home de 32 anys i de nacionalitat marroquina com presumpte autor de la violació salvatge a una dona aquest Divendres Sants al tram final de la Rambla de Barcelona, segons ha avançat Ser Catalunya. 

L'home ha estat identificat per la Guàrdia Urbana de la ciutat entre els carrers Hospital i Riera Baixa al districte del Raval. Els dos agents que l'han trobat han avisat als Mossos, que han confirmat després que es tractava del presumpte agressor, ha informat la policia catalana. 

La dona caminava ferida pel passeig de Colom, a la part final de la Rambla de Barcelona, quan operaris del servei de neteja la van trobar i els hi va explicar que un home l'havia colpejat i agredit sexualment. La dona presentava contusions i ferides a la cara, el llavi trencat i les orelles arrencades.

Violació de matinada

La violació s'hauria produït al voltant de les cinc de la matinada, segons un testimoni. Una dotació del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) va traslladar a la dona, que estava "en estat de xoc", fins a l'Hospital Clínic, on està ingressada.