Els Mossos d'Esquadra encara busquen l'home que la matinada d'aquest passat Divendres Sant va violar salvatgement una dona a la zona del final de la Rambla de Barcelona, a tocar de Drassanes. Van ser els serveis de neteja de la ciutat que, ja de matinada, van trobar la dona caminant desorientada i greument ferida.

Mentre la dona es recupera de les ferides i segueix en estat de xoc, la policia segueix recollint informació per tal de poder detenir l'autor d'aquesta brutal agressió. Amb els testimonis i les imatges de les càmeres de seguretat s'espera poder identificar l'home i poder-lo detenir, tal com va avançar ahir Ser Catalunya.

Orelles arrencades i cops per tot el cos

La dona, d'uns 40 anys, de nacionalitat portuguesa i veïna de Barcelona va ser agredida de manera salvatge. D'una mossegada l'home li va arrencar una orella i li va deixar molt malferida l'altra, li va trencar el braç i la part superior del llavi, segons ha detallat La Vanguardia aquest dissabte. No només això, la dona presentava cops per tot el cos, ferides amb sang per tot el cos i anava mig despullada. Els investigadors que es van fer càrrec del cas van trobar l'orella de la noia a la zona on havia estat agredida i s'espera que gràcies a la cirurgia es pugui reconstruir al Clínic, on segueix la dona ingressada.

La investigació dels Mossos segueix oberta i s'espera que quan la dona pugui declarar, que encara no ha pogut per fer l'estat que es troba, pugui donar detalls de l'home que la va agredir.

També segons La Vanguardia, la dona i el seu agressor podrien ser coneguts, així ho explica la versió d'un captaire de la zona que va explicar a la policia que l'home i la dona havien estat passejant junts estona abans i ell els va veure. Parlaven entre ells en llengua portuguesa, segons aquest testimoni que han fet servir els investigadors dels Mossos per reconstruir els brutals fets de la matinada passada al centre de la ciutat.

Actualització: A la una del migdia d'aquest Dissabte Sant la Guàrdia Urbana i els Mossos d'Esquadra han detingut l'home, de 32 anys i de nacionalitat marroquina. Més info, aquí.