La justícia investiga una violació grupal per torns de dos nois joves contra una noia de 18 anys als lavabos d'una discoteca de Granollers, al Vallès Oriental.

Va passar, presumptament, la matinada del Divendres Sant del 2017, al local 2046, al voltant de les tres de la nit i dos nois ―Gerard S.A. i David H.A.― estan acusats dels delictes d'abús sexual amb penetració i la fiscalia demana 7 anys de presó.

Violada al lavabo de la discoteca

Segons el relat de la fiscalia, i pel qual demana una pena de presó per a tots dos, la noia de 18 anys va anar al lavabo d'aquesta discoteca amb un d'ells i, contra la seva voluntat, ell hi va mantenir relacions sexuals amb penetració i va ejacular al seu interior.

Per torns

Quan el primer va acabar, va entrar el segon acusat. I, també presumptament, va violar la noia i la va penetrar contra la seva voluntat. El segon també va ejacular a l'interior de la noia. Segons el relat del fiscal, l'acusat va dir a la noia: "M'he escorregut dintre per gossa".

Els dos van marxar del local i van robar una de les sabates de la noia. Ella es va quedar a l'interior del lavabo de la discoteca amb un quadre d'atac d'ansietat i en estat de xoc.

Set anys de presó

Els dos joves van ser detinguts l'endemà i el jutge en va ordenar l'ingrés a presó provisional. La fiscalia demana una pena de presó de set anys per als dos i una indemnització de 10.000 euros per a la noia per danys morals. El judici arrencarà aquesta propera setmana a l'Audiència Provincial de Barcelona.