Els Mossos d'Esquadra investiguen una violació a una noia de 16 anys per part d'un home d'uns 40 anys a Mataró, al Maresme, aquest dissabte, 3 de març, segons ha pogut saber ElCaso.cat. La nena, d'origen africà, va anar al metge aquest dimarts, 5 de març, i la doctora que la va atendre va confirmar que havia estat agredida sexualment i va alertar als Mossos d'Esquadra, que es van fer càrrec del cas, segons han confirmat fonts policials. La noia va explicar que l'home que la va agredir era amic de la família.

Segons ha pogut saber aquest mitjà, la noia tenia por que la seva família coneguès els fets i no va dir res, però la doctora del CAP Ronda Prim de Mataró que la va atendre ho va detectar i seguint els protocols ho va posar en coneixement dels Mossos d’Esquadra.

Confirmada la versió de la menor

La noia menor d'edat va ser traslladada a l'Hospital de Mataró. Les primeres informacions de l'exploració mèdica i forense que se li van fer confirmen la versió de la noia, que va explicar a la policia que l'home la va penetrar vaginalment contra la seva voluntat. La noia presenta ferides a la zona genital compatibles amb l'agressió sexual per part de l'home.

Els Mossos d'Esquadra estan investigant el cas i estan a l'espera de poder detenir l'home, de qui la menor d'edat només en va poder aportar el nom i que era amic de la família.